Op zoek naar champagnebar aalter?

champagnebar aalter
Bobaz Champagne bar t Klein Duimke Traiteur Het Culinair Ateljee.
kruiswoordraadsel
BOBAZ champagnebar Aalter.
Boomgaardstraat 2, 9880 Aalter. 32 4 79 42 09 56. Contacteer deze marktplaats. 00u00 01u00 dinsdag. 18u00 23u30 donderdag. 00u00 01u00 18u00 23u30 vrijdag. 00u00 01u00 17u00 23u30 zaterdag. 00u00 03u00 18u00 23u30 zondag. 00u00 03u00 17u00 23u30 Over BOBAZ champagnebar.
lening
Champagnebar in Aalter Aalter Het Nieuwsblad.
Champagnebar in Aalter. 22/11/2012 om 0300: door Erwin Mynsberghe Print Corrigeer. Julie Vandenberghe en Dimitri Stoferis houden van de betere bubbel en openen daarom een champagnebar. Aan de Boomgaardstraat gaat binnenkort de champagnebar open in het Culinair Ateljee van Dimitri Stoferis en Julie Vandenberghe.
Bach-bloesems
BOBAZ t Klein Duimke Traiteur Het Culinair Ateljee.
Vleugje Tirol in het Meetjesland Aalter Regio HLN.
Intussen wordt de Champagnebar grondig verbouwd. Inwoners van Aalter en omgeving kunnen vanaf nu terecht in Dédés Après Ski Chalet. We" hebben de voorbije dagen in onze tuin een chalet van 75 vierkante meter gebouwd, zeggen Dimitri Stofferis en zijn vriendin Sofie.
Voor" de rust van onze buren" Aalter Regio HLN.
Foto JSA Dimitri Stofferis en Julie Vandenberghe in hun nieuwe brasserie, Het Culinair Ateljee. Aalter De feestzaal van Het Culinair Ateljee in de Boomgaardstraat in Aalter wordt omgevormd tot restaurant. Volgens de uitbaters zou het gedaan zijn met de luide feestjes. Al tien jaar klagen de buren er over hinder en geluidsoverlast, tot zelfs in de rechtbank toe. Het Culinair Ateljee heeft al enkele jaren een exploitatievergunning voor een restaurant op zak. Maar in de zaal achter de Champagnebar werden de voorbije jaren vooral groepsfeesten georganiseerd.
t Klein Duimke mag openblijven Aalter Regio HLN.
Sarah Vandoorne Julie Vandenberghe en Dimitri Stofferis in hun zaak. Aalter Restaurant t Klein Duimke, dat de buurt zou terroriseren met luide feestjes en pestgedrag, mag dan toch openblijven. Uitbaters Dimitri en Julie mogen hun zaak, die sinds verbouwingen in oktober amper nog overlast veroorzaakt, blijven uitbaten, maar ze riskeren wel nog een boete van 40.000 euro. Geluidshinder die zo erg is dat de buren er depressief van worden. Daarvan worden Dimitri Stofferis en Julie Vandenberghe, de zaakvoerders van traiteurdienst en restaurant t Klein Duimke, sinds de opening van de zaak in 2006 beticht. Ze" wilden onze toestemming om kooklessen en seminaries te geven in hun zaak. Twee weken later gaven ze hun eerste feest, klinkt het bij overbuur Peter Steyaert. De" buren willen niet onverdraagzaam overkomen, pleit de burgerlijke partij, maar" de maat is vol. Er heerst een sfeer van tirannie in de straat." Sarah Vandoorne t Klein Duimke in de Boomgaardstraat. Sinds 2009 procedeert de buurt tegen Dimitri en Julie. Gisteren werd de zaak eindelijk behandeld, tot groot genoegen van beide partijen. Nadien" kom ik nooit meer een rechtbank binnen, zei Dimitri tegen de klanten van zijn champagnebar.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons