Zoeken naar mobiele cavabar

mobiele cavabar
Producten i champagne/cava bar.
Terug naar overzicht. champagne of cavabar op uw feest met bediening. 2 uur ter plaatse met bediening. transport 50km 25 heen/25terug. 100 glazen cava of champagne. prijs cavaformule 650. prijs champagneformule 1100. xtra fles cava 15/fles. xtra fles champagne 35/fles.
gdpr regulation
Drankenhandel Dimbour BVBA Diensten Drankenhandel Dimbour BVBA.
Een greep uit ons aanbod van materialen.: Opsomming alle materialen: Frigo bakmodel, Tapinstallatie 2 kranen, Tapinstallatie 3 kranen, Spoeltafel met bijhorende spoelborstel, Stoel in PVC, Terrastafel in PVC, Praattafel, Klaptafel 220M, op 065M, Koelwagen, Catering koffiezetapparaat, Bierglazen, Frisdrankglazen, Wijn/schuimwijn glazen.
SEO
Mobiele cava bar voor receptie BAR àPART.
Mobiele cava bar voor receptie. BAR àPART beschikt over een unieke mobiele cava bar voor je receptie. Wij zorgen voor een leuke avond met lekkere cocktails, gin tonics, cava, champagne en wijnen die je gasten zich nog lang zullen herinneren.
https://www.herrmansch.nl/blog/piano-kopen
Cavavan De mobiele cavabar in jouw buurt!
De mobiele cavabar in jouw buurt! De Cavavan, ideaal voor op jouw feest! De Cavavan is volledig uitgerust zodat wij tal van feesten kunnen verzorgen, oa. receptie babyborrel communie tuinfeest huwelijk. festival braderie bedrijfsfeest verjaardag. Altijd geleverd en geplaatst. Met of zonder cava, personeel of materiaal.
www.bratpack.nl
Champagne-/ cavabar.
Buitengewoon Bubbels Mobiele champagnebar Mobiele bar huren.
Wat is er dan allemaal mogelijk bij Buitengewoon Bubbels? Van origine zijn wij een mobiele champagnebar, maar onze bar op wielen is ook prima in te zetten als cocktailbar, wijnbar of als sfeervolle mobiele bar die speciaalbieren, wijnen en fris schenkt.
De Bubbelmobiel Rumst, bij Mechelen, voor uw evenement! Bubbelmobiel.
De wagen, omgebouwd tot mobiele cavabar, heeft een aantrekkingskracht om u tegen te zeggen. Op markten en festivals kunnen de mensen genieten van een glaasje cava, maar ook voor overheerlijke sangria en vers appelsap kan u bij de Bubbelmobiel uit Rumst terecht.
CAVA-BAR.
Het concept van de mobiele cavabar is een enorm succes, getuigen hun aanwezigheid op tal van evenementen in de regio Mechelen en bij uitbreiding over heel Vlaanderen. Als u verrassend en origineel uit de hoek wilt komen op uw feest, is de Bubbelmobiel uit Rumst een niet te missen kans.
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Een leuke vintage caravan die dienst doet als mobiele dranken en cavabar en eveneens als mobiel. Oyya ice cream. Met de Oyya ice cream truck brengen we ons huisbereid roomijs en sorbet naar jouw feest! Charmante Renault Estafette camionette omgebouwd tot mobiele apero e cocktailbar.
mobiele bar huren retro cafe.
MOBIEL CAFE FOODBAR TE HUUR VOOR AL UW EVENEMENTEN. Welkom bij vwretrocafe.be. Mobiele barS Foodbar te huur voor al uw evenementen. Verras je genodigde met een orgineel feest. Maak van elke locatie een hippe plaats met onze VW retrobussen omgebouwd tot een volwaardig café en onze VW retrobar omgebouwd tot een foodbar.
Mobiele bar event Surplas event conceptbureau. Mobiele bar event Surplas event conceptbureau.

Contacteer ons