Op zoek naar cava glazen huren?

cava glazen huren
BEVERFUN Verhuur van meubilair, tafelgerei en feestartikelen.
Cold drink glazen: 0.20. Asbakken 90cm hoogte: 10.00. Universele tang: 2.00. Soepschep-lepel in inox: 2.00. Chafing dishexcl pasta: 10.00. Decoratie Verlichte bloempotH160cm, B78cm, HP70cm: 40.00. Vaasjes voor op tafels: gratis. Rode theelichthoudertjes op tafels: 1.00. Ooievaar voor babyborrel: 25.00. Rode loper: 4.00 /m. Hologram tafel, met holle spiegels en bolle lenzen: 25.00. Decoratie planten: op aanvraag. Trendy verlichtingskoepels: 10.00. Decoratiezuilen in 3 maten40-50-60 cm: 30.00. Andere Vestiaire rek 15 kapstokken: 10.00. Telbonnetjes met nummering: per pak. Thema feestenkerst, pasen, babyborrel, sinterklaas, nieuwjaar, huwelijken enz: op aanvraag. Beursstanden, bedrijfspresentaties: op aanvraag. Volledige catering, wijn cava: op aanvraag.
huur feestmateriaal
Verhuur feestmateriaal voor elke gelegenheid Festarent.
Ontdek ons assortiment verhuur feestmaterialen: meubels, bestek, porselein, tafels, stoelen etc. U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas! Van tafels, stoelen, linnen, bestek, porselein en glaswerk tot decoratie en keukenmateriaal. Zowel klassiek en trendy, van 2 tot 20.000 personen. U haalt het af of het wordt met de grootste zorg geleverd. U ontzorgen is onze missie! Nieuw in ons assortiment. Open Nieuw in assortiment. 32 11 24 25 36. Voogdijstraat 29, 3500 Hasselt. Festarent Leuven Wijgmaal.
verhuur feestmateriaal antwerpen
Feestverhuur, tafels huren, klapstoelen Feestverhuur Van Rompaey FVR.
Start veilig én hou het veilig. Start veilig én hou het veiligKeep it simple: huur uw corona-proof materiaal Uw organisatie trekt zich weer op gang, met oog voor de gezondheid van uw team en van uw bezoekers. Mijn interesse gaat uit naar.:
Gent-Watertoerist Bootjes Boottochten Gent rondvaart.
Gegidste rondvaart van 50 minuten in historische binnenstad van Gent met 2 glazen Cava of fruitsap pp en bordjes gemengd met OostVlaamse streekspecialiteiten zoals kaas, ham, salami met Gentse Tierenteyn mosterd. Aansluitend begeleiding tot Kippenrestaurant De Abt voor een 3-gangen Orval menu incl.
Glazen huren verhuur glaswerk Restorent.
fluitglazen: een fluitglas van 17 cl is perfect om champagne, cava of schuimwijn te serveren met een beperkte bubbel. Het huren van glazen heeft heel wat voordelen. u bent er zo zeker van dat u al uw gasten hetzelfde glas kunt aanbieden en u voldoende glazen heeft.
Festivole Verhuur glazen Glazen huren voor elke gelegenheid.
U wilt glazen huren? Bij Festivole vindt u glazen voor alle gelegenheden, gaande van bierglazen, waterglazen, wijnglazen, cava en champagneglazen, wijnglazen en andere. Alle 24 resultaten. Sorteer op populariteit. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag.
Dorpshuis feestzaal De Caters Gemeente Schilde.
Cava, wijn, koffie en thee moeten voorzien worden door de gebruiker. De verwarming is per uur in te stellen in het kastje naast de toog. Het gebruik van rookmachines is verboden. Er mag niet geparkeerd worden op het binnenplein. Enkel in functie van lossen en laden zijn voertuigen toegelaten op het terrein. Dorpshuis feestzaal De Caters. 10 grote tafels 2 m op 08, m. 20 kleine tafels 125, m op 08, m. ja, 3 deuren. Servies, bestek en glazen.
Tarieven Kasteel dUrsel.
Bij de organisatie van een culturele activiteit kunnen de artiesten gratis gebruik maken van een ruime kleedkamer, vlak bij het podium. Sociale en culturele verenigingen. Vestibule en spiegelzaal. Grote salon 375. Kleine salon 200. Groene salon 2 e verd. Tarieven voor extra's.' Piano Steinway B. Wijn of cavaglazen. 5 per krat van 24 glazen.
feestje huren? in-the-mood.
4 karaffen om siroopjes ed in te presenteren met label. alle accessoires om de lekkerste cocktails te maken: rietjes, ijsemmertje, maatbeker, snijplank, mes, zesteur., transport en waarborg van 250. 3 staantafels met zwarte stretchhoes. Laat je feestje op jòuw manier knallen!
Verhuur van glazen Ibomat.
Wij hebben een uitgebreid aanbod glaswerk: wijn glazen, champagne glazen, water glazen, bier glazen, cocktail glazen of zelfs gin-tonic glazen. Twijfel dus niet langer en huur uw materiaal bij een expert, Ibomat. U hoeft de glazen niet af te wassen.
Levi Party Rental Verhuur Feestmateriaal.
Voor de aankleding van uw feest kunt u dag en nacht terecht bij Levi Party Rental. Van visvorken tot vuilbakken, van tafeldecoratie tot tapinstallaties en van een fruitpers tot een frigo huren; wij hebben echt alles in huis om uw event vorm te geven. Wij realiseren uw ideëen. Of u nu een evenementenbureau runt, een cateringbedrijf heeft of zelf een feestje wilt geven voor vrienden en familie, wij helpen iedereen met de verhuur van feestmateriaal. Wij kunnen feesten aan tot 20.000 gasten, maar ook voor een onderonsje met 2 gaan wij tot het uiterste om de perfecte setting te creëren.

Contacteer ons