Op zoek naar oud citroen busje?

oud citroen busje
Vind citroen hy op Marktplaats.nl.
Reclame uit oud tijdschrift citoen id19/ hy 1959 originele reclame Formaat: a4 bieden Exclusief verzendkosten zie ook mijn andere advertentie's, wordt netjes verpakt en verstuurd zodat het kreukvrij aankomt. Citroen Type G 1948 grijs proto HY 1/43 Franstyle ref.FRA002. Citroen type g 1948 grijs metalic proto type hy 1/43 serie" limitee 400 exemplaires" fabrikantfranstyle: ref.fra002 model is nieuwinclusief, orginele box.
persoonlijke lening
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
De Waffletruck is een mooie foodtruck die het beste van de Belgische wafels te bieden heeft. Het BARABOOZ team komt bij u ter plaatse met hun charmante citroen HY en biedt een rijk gamma v. Met veel trots stellen wij u" Mesjeu Croc" voor!
seo
Topic voor alle oude bestelwagens en busjes AutoWeek.nl.
Re: Topic voor alle oude bestelwagens en busjes. Ik heb toch vele kilometers in een L300 en L400 mogen rijdenzowel, oud als splinternieuwwat, een heerlijke busjes niet kapot te krijgen en dan 2 schuifdeuren standaardheel, handig als je pakketten rijden, dan bij de L300 boven op de voorwielen zittenff, wennenen, dan overstappen in een L400 Turbonog, beternog, sneller en wat een kracht en uiteindelijk via een ford transit in een splinternieuwe Trafic belanden.
google translate
Auto Koese voor occasions en onderhoud in Renault, Peugeot en Citroën.
Onze vestigingen in Sint-Annaland, Sommelsdijk en Middelharnis zijn voorzien van een mooie en overzichtelijke showroom en moderne werkplaats. Op al onze locaties vindt u het hele jaar door een ruim assortiment met de nieuwste modellen en aantrekkelijk geprijsde jonge occasions.
backlinks
Onze truck: Hy Sixty Seven.
Een natte cel, een aanrechtblok met gasfornuis en een blad waar vier of vijf wijnklimaatkasten op staan. Een bar aan de binnenzijde en een bar aan de buitenzijde gemaakt van oude wijnkistjes. Van oud en vervallen naar Nieuw en multifunctioneel inzetbaar! Technische gegevens van onze truck. Citroën HY Currus LWB.
sem
Ombouwset verandert Citroën Jumper in HY-bestelwagen AutoWereld.
De bestelwagen krijgt immers een moderne reïncarnatie, ontworpen door David Obendorfer en Fabrizio Caselani. En het blijft niet bij wat computertekeningen, want het Italiaanse FC Automobili gaat 70 van die busjes maken. Die moderne HY-interpretatie is niet meer dan een ombouwpakket voor een bestaande Citroën Jumper, maar het resultaat is om van te smullen.
goosevpn.com
Gebruikt CITROEN HY te koop Tweedehands auto advertenties Reezocar. Logo loupe Reezocar blanc. Logo loupe Reezocar blanc. Logo loupe Reezocar blanc. Logo loupe Reezocar blanc. Logo Reezocar blanc. Logo Reezocar.
Citroen HY Citroen Kastenwagen, Foodtruck, Verkaufswagen., NC Benzine 1971 92.000 KM. Deze auto interesseert me. Citroën Citroen HY Oldtimer ausgebaut als Food-Tru. Manueel Benzine 1964 43.000 KM. Deze auto interesseert me. Citroën Citroen HY Food Truck Oldtimer. Manueel Benzine 1965 98.400 KM.
dakwerker herent
RetroTrafic Verkoop restauratie van oldtimers.
Citroen HY uit 1969. Volledig origineel gerestaureerde Citroën marktwagen uit 1969 in gris rosé. Binnen in geïsoleerd en met houten panelen bekleed. Kan tegen een meerprijs voorzien worden van een spoelbak met reservoir voor proper en vuil water, binnenverlichting, de nodige stopcontacten met aansluiting op 230 Volt en 2 werkbladen met opbergmogelijkheden onderaan. Met verkoopluik aan de linkerzijde en achterklep dat kan worden open gezet. De martktwagen voldoet aan alle keuringsvoorwaarden en kan dus commerciëel gebruikt worden. Neem nooit het risico om met een als oldtimer gekeurde foodtruck op markten of evenementen te gaan staan, dit wordt gecontroleerd!
tu delft
Welkom op de officiële website van Renault België.
Voertuigen Aanbiedingen Financiering Professionele klanten Toggle Uw Renault u menu Uw Renault u. My Renault Onderhoud en herstelling Accessoires Multimedia Garantie en bijstand Toggle Quicklinks menu Quicklinks. Schat uw huidige wagen Instructieboeken R-LINK Store Perssite Toggle Renault Social menu Renault Social.
zonnepanelen tuin
Citroen hy Citroën 2dehands.be.
citroen hy diesel 02/67. RefK11466: TE KOOP: CITROEN HY 82556 km. Inschrijving: 1967 februari Model: CITROEN Type: HY Kleur: BLAUW. 12 april 2019 1119: Ledegem. Citroen u23/50 Heuliez Bazar Forain. Deze zeldzame verschijning is te bezichtigen op afspraak bij Autos Jeuris te Zutendaal Citroen Hy, foodtruck, verkoopwagen vintage.
balkon tegels
foto campers bus naar camper buscamper.
Keuze klant; eenvoudig en degelijk interieur met behoudt van de originele details, lekker zitten en slapen, buiten koken, heupgordels voor de manschap cabine, dakdragers en een uitstraling die past bij het karakter van de wagen. Klik hier voor het prikbord met alle fotos. Citroen Jumper camper.
seo report

Contacteer ons