Meer resultaten voor cavabar mobiel

cavabar mobiel
Nani Pepe Bubbles For You.
Bubbles For You is een mobiele champagne, cava, wijn en ginbar. Met plezier zorgen wij dat uw feest, tuinparty, trouwdag. een dag wordt die uw gasten niet snel zullen vergeten. Tevens zijn wij de ideale toevoeging voor een bedrijfsaangelegenheid zoals een opendeurdag, projectvoorstelling of beurstand.
seo training
cavabar.
Cava bar en lounge bar. Cava of champagne bar. Lounge ice tafel. Onze cavabar en loungebar kan u huren en deze zullen uw feestje zeker naar een hoger niveau tillen. Wij verhuren onze cava of champagne bar aan 100, afhaalprijs.
papieren
ToetToetFoodDrank Archieven Huur foodtrucks in België.
Een leuke vintage caravan die dienst doet als mobiele dranken en cavabar en eveneens als mobiel. Charmante Renault Estafette camionette omgebouwd tot mobiele apero e cocktailbar. KoffieQueen maakt van een koffie een Koffie, met een behoorlijke portie kennis, savoir-faire en.
argenta
Ombouw HY CQS Belgium.
Of de wagen nu gewoon dient als uithangbord voor uw zaak, of als mobiel verkoopspunt voor bijvoorbeeld op events, alles kan dankzij de degelijke constructie die destijds door Citroën voorzien is. CQS heeft verschillende HYs ter beschikking, die we kunnen restaureren en ombouwen naar uw wensen. Zo maakten we reeds een prachtige cava-bar, volledig voorzien met koelkasten en toog.
opstijgend vocht gent
Mobiele cava bar voor receptie BAR àPART.
Mobiele cava bar voor receptie. BAR àPART beschikt over een unieke mobiele cava bar voor je receptie. Wij zorgen voor een leuke avond met lekkere cocktails, gin tonics, cava, champagne en wijnen die je gasten zich nog lang zullen herinneren.
Tentenverhuur
De Bubbelmobiel: Mobiele cava, wijn of cocktailbar Rumst, bij Mechelen. Bubbelmobiel.
Stijlvolle omkadering voor uw feest in en rond Mechelen. Wanneer u op een babyborrel, doopsel, tuinfeest of andere feestelijke gelegenheid uw gasten wilt verrassen, is de mobiele cava, wijn en cocktailbar De Bubbelmobiel uit Rumst, bij Mechelen, een goed idee.
zwarte
Feestbusje verhuur voor uw events.
Het Feestbusje is een authentieke Citroen HY die omgebouwd is tot een Mobiele Cava Cocktail Bar. Zo biedt het Feestbusje uw genodigden een heerlijk glaasje aan. Of het nu gaat om een receptie, tuinfeest, verjaardag, bruiloft, babyborrel, communie, opendeur of personeelsfeest.
vintage kinderstoel
Mobiele cavabar, receptie op locatie, huwelijk, Foodtruck Tweedehands.nl.
Mobiele cavabar, receptie op locatie, huwelijk, Foodtruck. 1939 x bekeken sinds 7 april 2018. 1 van 6. Hebben jullie een leuk feest of receptie? Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar.
Warzen
Mobiele champagne bar voor een sprankelend trouwfeest, receptie, personeelsfeest!
U selecteert de hoeveelheid cava, champagne en/of frisdrank en wij voorzien deze. Bij deze formule zorgt Atmosfeer voor drank en bediening. Dit charmant Volkswagen foodtruck busje kan ook leeg gehuurd worden. In dat geval zorgt u zelf voor de invulling ervan.
Mobiele Champagnebar JETROUW.BE.
Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar. Deze prachtige wagen biedt u de mogelijkheid om u en uw genodigden op een speciale wijze van een glaasje bubbels, champagne, cava of meer te voorzien.
Cavabar Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor zaken als cavabar, mobiele cavabar, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht. Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar cavabar.

Contacteer ons