Zoeken naar cavabar huren

cavabar huren
cavabar huren.
Mobiele cava wijnbar. De JUST WINE mobiele wijnbar kan worden ingehuurd voor tal van festiviteiten, zoals trouw en andere recepties, verjaardagfeestjes, jubilea, personeelsfeesten, opendeurdagen, sport en muziekevenementen, jachtevenementen, drink aan de kerk, productvoorstellingen en nog zoveel meer. De JUST WINE Land Rover Defender komt naar u toe.
zweedse puzzel
Champagne-/ cavabar.
lenen
Feestbusje verhuur voor uw events.
Het Feestbusje is een authentieke Citroen HY die omgebouwd is tot een Mobiele Cava Cocktail Bar. Zo biedt het Feestbusje uw genodigden een heerlijk glaasje aan. Of het nu gaat om een receptie, tuinfeest, verjaardag, bruiloft, babyborrel, communie, opendeur of personeelsfeest.
http://www.premiereimpression.net/stand-parapluie.html
cavabar huren.
Deze cavabar kan gehuurd worden met of zonder professionele barman. Verder beschikken we over een prachtige loungebar met ledverlichting die u kan huren als bar of om er een speciale gin-bar mee te maken, deze bar kan u huren al dan niet bemand door onze mensen.
Barthazar Bubbles More.
Receptie aan de kerk. Reeds in 2008 ontstond het idee achter onze BARthazar, een Citroen HY uit de jaren 70 die we zorgvuldig hebben omgebouwd tot een champagne en cavabar. Ons origineel concept en tevens hoofdactiviteit is en blijft onze bubblebus.
De Bubbelmobiel Rumst, bij Mechelen, voor uw evenement! Bubbelmobiel.
De wagen, omgebouwd tot mobiele cavabar, heeft een aantrekkingskracht om u tegen te zeggen. Op markten en festivals kunnen de mensen genieten van een glaasje cava, maar ook voor overheerlijke sangria en vers appelsap kan u bij de Bubbelmobiel uit Rumst terecht.
Mobiele Champagnebar JETROUW.BE.
Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar. Deze prachtige wagen biedt u de mogelijkheid om u en uw genodigden op een speciale wijze van een glaasje bubbels, champagne, cava of meer te voorzien.
Mobiele Cavabar, receptie op locatie, gin-bar, foodtruck 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel Mobiele Cavabar, receptie op locatie, gin-bar, foodtruck is helaas verwijderd. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar.
Cava Sensation.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Levering: 3-5 werkdagen. 10000, euro per weekend of twee dagen. Prijs is bespreekbaar indien afname van cava, wijn of sparkling wine. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Levering: 3-5 werkdagen. Louis Casters website Fuga Cava website Fusion Cava website.

Contacteer ons