Zoeken naar cavabar

cavabar
Mobiele cava bar voor receptie BAR àPART.
BAR àPART beschikt over een unieke mobiele cava bar voor je receptie. Wij zorgen voor een leuke avond met lekkere cocktails, gin tonics, cava, champagne en wijnen die je gasten zich nog lang zullen herinneren. BAR àPART Mobiele cava bar voor recepties met cocktails, gintonic, cava, champagne en wijnen.
puzzels
Wat een leuke cava bar! Reizigersbeoordelingen Copa Cava TripAdvisor.
Zeer gezellig cavabar en een groot assortiment van cavas alleen spijtig dat je geen versnapering bij krijgt als je een flesje besteld dat je er moet voor betalen en nogal aan de duure kant. Stel een vraag over Copa Cava.
tms software
Heerlijk Reizigersbeoordelingen La Cava.Bar TripAdvisor.
Fijne cava bar met heerlijke hapjes. In deze bar waren de hapjes verrassend goed. De Salmorejo is een aanrader vond ik, maar ook het pasta gerechtje was goed. Aan bord opmaak wordt veel gedaan! Probeer ook eens een glaasje cava.
dakwerken mechelen
Barthazar Bubbles More.
Receptie aan de kerk. Reeds in 2008 ontstond het idee achter onze BARthazar, een Citroen HY uit de jaren 70 die we zorgvuldig hebben omgebouwd tot een champagne en cavabar. Ons origineel concept en tevens hoofdactiviteit is en blijft onze bubblebus.
lenen simulatie
welkom in copa cava cavateca CopaCava.
cava degustatie cava shop cava import. copa cava cavateca. Met copa cava cavateca wordt in Antwerpen, net zoals in Barcelona, het unieke concept ingevoerd van een cava degustatie ruimte, gekoppeld met een shop. Wij importeren onze top cava rechtstreeks van de producent uit de Penedès streek in Spanje.
Partybusje-Cavabar The London Ceremony Bus.
Nostalgische mobiele partycar! Wil je je gasten eens aangenaam verrassen met iets origineels? Dan kan je uitpakken met een prachtig Citroën HY partybusje! Deze kan gehuurd worden voor allerlei evenementen, zoals braderijen, recepties, feesten, enz. Mogelijkheden: drank bv. cava, broodjes, tapas.,
Cocktailbar, cavabar.
Daarom voorzien wij een groot aanbod van verschillende dranken.Naast het gewone cola, bier en dergelijke voorzien wij ook een coctailbar en een cavabar. En natuurlijk niet te vergeten, de gigantische fuif achteraf met fantastische live-acts en heel veel volk! Benieuwd naar de line-up?
Champagne-/ cavabar.

Contacteer ons